Resultaterne vælter ind: Venstre er gået tilbage med 10,3% siden 2013

Efter optællingen af mere end halvdelen af de i alt 21 valgsteder i Faaborg-Midtfyn Kommune er Venstre gået tilbage med 10,3%. Det viser tal fra www.kmdvalg.dk.

Af Melissa Kjemtrup, Signe Ullstad Andersen
Udgivet 21/11/17 21:41

       

Resultaterne er rullet ind fra 14 af kommunens 21 valgsteder, og det samlede resultat fra valgstederne viser, at Venstre er gået tilbage med 10,3%. Det svarer til en tilbagegang på 1000 stemmer indtil videre.

Foreløbigt er Socialdemokratiet det parti, der har høstet flest stemmer i kommunen med et stemmetal på 3301 stemmer. Venstre har til sammenligning 3086 stemmer på nuværende tidspunkt.

Stemmerne er talt i følgende 14 valgsteder:

Brobyværk, Nørre broby, Vester Hæsinge, Avernakø, Horne, Korinth, Lyø, Svanninge, Vester Aaby, Espe, Hillerslev, Søllinge, Gislev og Ryslinge.

Foto: Colourbox

Thygesen giver teten videre

Søren Kristensen ærgrer sig over vælgerflugten

Svært at få fodfæste for de små partier i Faaborg-Midtfyn

Socialdemokratiet sluger stemmer i det midtfynske

Dansk Folkeparti går frem i Faaborg-Midtfyn

Politiske underdogs kæmper for demokratiet

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 21/11/19.

Historien blev sidst gemt den 21/11/17 21:41.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Melissa Kjemtrup, Signe Ullstad Andersen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.