Johannes Lundsfryd ikke sikker på noget som helst

Der er spænding i luften På Vestre skole i Middelfart, hvor der er fuld gang i stemmeoptællingen. Borgmester, Johannes Lundsfryd, slentrer rundt på halgulvet med en vandflaske i den ene hånd og mobiltelefonen i den anden. Han går ikke glip af noget.

Af Søren Grinderslev Jeppesen
Udgivet 21/11/17 22:31

       

Da Medietorvet spørger den nuværende borgmester i Middelfart, om han tror han vil beholde posten efter valget, svarer han:

”Jeg er ikke sikker på noget som helst før stemmerne er talt op. Det hele er på mavefornemmelse lige nu.”

Jeg vil samarbejde med alle

Johannes Lundsfryd håber på borgmesterposten, men vil ikke på forhånd sige, hvem han først vil gå til, når stemmerne er talt og han skal sikre sig de 13 mandater.

”Det er lige som et spil skak. Når man tænker 3, 4 og 5 træk frem bliver kombinationsmulighederne eksponentielt flere. Og det er der jeg er lige nu inde i hovedet”

Borgmesteren forsøger at afdramatisere de kommende konstitueringsforhandlinger og fortæller, at han sætter stor pris på den politiske kultur her i kommunen:  

”Jeg er klar til at samarbejde med alle. Jeg er rigtig glad for vores politiske kultur her i Middelfart, hvor vi har tradition for bredt samarbejde. Det mener jeg er rigtig sundt”

Tidligere og nuværende borgmester hvisker henover bordet.

Steen Dahlstrøm er også til stede her i Middelfart i aften og der bliver hvisket mellem de to personligheder henover stemmeurnerne. Fra afstand ser det meget intenst og vigtigt ud, men Johannes fortæller dog, at de mest snakker om løst og fast.

”Vi snakker om hvad vi har fået til aftensmad,” siger Johannes Lundsfryd og smiler.

”Der er ingen realitetsforhandlinger endnu. Vi diskuterer forskellige indtryk, og mulige scenarier – Han vil dog ikke præcisere nærmere, hvilke scenarier de ser,” afslutter han.

Foto: Søren Grinderslev

Radikale Venstres kandidat grådkvalt over valgresultat og mistet mandat

🎥 I Baaring er borgerne begejstrede for valgets nye åbningstider

Danmarks finansminister er sikker på Venstre-borgmester i Middelfart

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 21/11/19.

Historien blev sidst gemt den 21/11/17 22:31.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Søren Grinderslev Jeppesen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.