Alternativet får plads i byrådet

Med 1.346 stemmer sikrer Alternativet sig en plads i byrådet.

Af Nathalie Berg
Udgivet 21/11/17 23:00

       

Der lød stor sejrsjubel i rådhussalen i Ringe, da det blev meddelt, at Alternativet fik et enkelt mandat til kommunalvalget, og dermed sikrede sig en plads i byrådet.

Det betyder at spidskandidaten fra Alternativet, Mads Holdgaard, får én af de 25 pladser i Faaborg-Midtfyn kommunens byråd.

I alt fik Alternativet 1.346 stemmer, hvilket er en fremgang på 4,5 procent.  

Mads Holdsgaard selv fik 884 personlige stemmer. 

Foto: Mads Ingemann 

Faaborg-Midtfyn: Her er valgets største stemmeslugere

Kommunen kampklar: Vil slås med regionen

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 21/11/19.

Historien blev sidst gemt den 21/11/17 23:00.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Nathalie Berg

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  KLOG PÅ...   //  Netizen   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.