Faaborg-Midtfyn: Her er valgets største stemmeslugere

Af Nathalie Berg, Rasmus Bloch Hansen
Udgivet 22/11/17 01:40

       

Fire af det seneste valgs fem største kandidater stillede ikke op til dette års kommunalvalg. Derfor skulle 7941 vælgere ud at sætte krydset et helt nyt sted.

I valgkampen har nyslåede borgmester Hans Stavnsager ført en stil, hvor han har opfordret til bred samarbejde mellem partierne. På den anden side har taberen Søren Kristensen (V) ført en noget hårdere retorik.

Her er dette valgs fem største stemmeslugere
Hans Stavnsager, Socialdemokratiet (2.225 personlige stemmer) 
Søren Kristensen, Venstre (2.186 personlige stemmer)
Anne Møllegaard Mortensen, Dansk Folkeparti (1.772 personlige stemmer)
Søren Clemmensen, Konservative (782 personlige stemmer)
Anne Jørgensen, Venstre (644 personlige stemmer)

 

Foto: Nathalie Berg

Det betyder den nye konstituering i praksis

Søren Clemmensen skeptisk overfor den nye konstituering

V peger på Hans Stavnsager (S) som borgmester i Faaborg-Midtfyn

Alternativet får plads i byrådet

Kommunen kampklar: Vil slås med regionen

Faaborg-Midtfyn på valgnatten: Det skal du holde øje med

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 22/11/19.

Historien blev sidst gemt den 22/11/17 01:40.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Nathalie Berg, Rasmus Bloch Hansen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  KLOG PÅ...   //  Netizen   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.