Valgresultat skaber glæde hos borgere i Assens

Søren Steen Andersen får fire år mere som borgmester. Det resultat glæder mange.

Af Lasse Claes, Nicklas Ansbjerg Nielsen
Udgivet 22/11/17 12:45

       

Efter måneders intensiv valgkamp blev det i nat afgjort, at Venstres Søren Steen Andersen får fire år mere som borgmester i Assens Kommune.

Der var op til valget spekulation om, hvorvidt Dansk Folkeparti eller Socialdemokratiet ville tage borgmesterposten fra Venstre. Det blev dog ikke tilfældet, hvilket skaber stor tilfredshed hos mange borgere i Assens Kommune.

Susanne, der ejer Den Nye Strøgbutik i Assens gågade, er rigtig tilfreds med Venstres sejr:

’’Det er lige, som det skal være. Søren Steen Andersen er nærværende og helt nede på jorden.’’

Susanne sætter pris på, at borgmesteren giver sig tid til at komme rundt omkring i hele kommunen.

’’Søren deltager i noget så banalt som handelsstandsforeningsmøder. Han dukker op til mange forskellige ting, hvor man ikke kan forvente, at en borgmester har tid til at komme.’’

Et udsagn, som Henrik, som arbejder i Tøjeksperten, kan nikke genkendende til.

’’Søren interesserer sig for alt i byen og kommer ud til alt. Han er en meget flink og jordnær person,’’ siger han.

Som tilflytter i en kommune er det vigtigt at føle sig velkommen. Det mener Flemming, som bestyrer tøjbutikken Neats i Assens gågade, at borgmesteren sørger for:

’’Vi er tilflyttere og nye erhvervsdrivende i byen. Den modtagelse, han har givet os i byen, har udelukkende været positiv. Modsat nogle af de andre byer, vi har været i, som også har været drevet af Venstre,’’ fortæller han.

Krydset har for mange været sat i årevis

Thulesen Dahl vil ikke sætte procenter på sin borgmesterchance i Assens

86-årige Tage har mod på mere politik

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 22/11/19.

Historien blev sidst gemt den 22/11/17 12:45.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Lasse Claes, Nicklas Ansbjerg Nielsen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  KLOG PÅ...   //  Netizen   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.