Tre gode råd fra biologen: Sådan får du din egen byhave

Biolog og medlem af byhaveforeningen Gro Odense, Susan Urbanus, giver her tre gode råd til, hvordan byboere kan dyrke deres egne grøntsager og urter

Af Mikkel Sloth
Udgivet 20/04/18 02:06

       

Bor du i byen, og vil gerne dyrke planter, grøntsager og urter? Men har du ikke mulighed for at tage del i en byhave med faste ugentlige mødedage?

Så fortvivl ej. Du kan nemlig godt lave en lille byhave hjemme på din egen altan eller baghave. Susan Urbanus er biolog og bestyrelsesmedlem af byhaveforeningen Gro Odense, der driver byhaver i Odense. Og hun giver her tre gode råd til, hvordan du kommer i gang.

Foto og video: Mikkel Sloth

Test din viden om nattens dyr

Yderligere elleve ulve nedlagt på den jyske hede

Byhaverne springer ud og forener natur og fællesskab

Test din naturviden: Er du nørd eller n00b?

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 19/04/20.

Historien blev sidst gemt den 20/04/18 02:06.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Mikkel Sloth

Artikelhuset   //  Bladet   //  Corona News   //  Coronaavisen   //  CovidAvisen   //  CoViden   //  Dagens Avis   //  DØGNDRIFT   //  Karantæne Posten   //  Overblikket   //  SDUNews   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.