Odense Håndbold misser DM-finalen

Odense Håndbold måtte se sig slået og ude af DM-finalen efter de i går tabte til Herning-Ikast

Af Amanda Rishøj Madsen
Udgivet 02/05/19 14:22

       

Foto: Odensehaandbold.dk

På trods af en god start på sæsonen, måtte odenseanerne i går se i øjne, at det ikke bliver til mere end en forhåbentlig bronzemedalje.

Det var nemlig Herning-Ikast, der kunne juble, da de vandt over Odense Håndbold med 23-17, og dermed sikrede sig en plads i DM-Finalen mod Team Esbjerg, der spilles i Esbjerg D. 18/5.

Selvom Odense Håndbold spillede en solidt gennem to tredjedel af kampen, var det altså den sidste og afgørende tredjedel, som gik galt for fynboerne. Og dermed skal Odense Håndbold i stedet spille mod København om bronzemedaljen.

Den første semifinale kamp mellem Odense og Herning-Ikast endte i en overraskende sejr til Herning-Ikast, hvilket betød at midtjyderne kunne nøjes med en uafgjort i gårsdagens kamp, hvorimod Odense Håndbold skulle tage fra Herning med en sejr, for at kunne sikre sig en ekstra semifinalekamp.

I den anden semifinale skulle der også kun 2 kampe til at afgøre serien. Her var det Team Esbjerg, der sikrede sig en finaleplads over København.

Over 400 boliger i Odense skal rives ned

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 01/05/21.

Historien består af 1.148 tegn. Historien blev sidst gemt den 02/05/19 14:22.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Amanda Rishøj Madsen

Bladet   //  Corona-puljen   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.