Kanaldirektør hos LOUD: 'Vi er i den grad påvirket af corona-dagsordenen'

Om præcis en uge går den nye radiokanal, LOUD, i luften, men det bliver med en helt ny sendeflade end hidtil planlagt.

Af Thomas Florin Hansen
Udgivet 25/03/20 15:11 og senest opdateret 25/03/20 17:13

       

Ann Lykke Davidsen, der er kanaldirektør for LOUD, lægger ikke skjul på, at den nye radiokanal står over for kæmpe udfordringer, en uge inden de går i luften. Dagsordenen har coronavirus skrevet med gule og sorte overskrifter, hvilket påvirker LOUD, der først og fremmest er en kulturradio for unge.
 
- Vi har en dagsorden, hvor alt handler om coronavirus, og vi har et samfund der er mere eller mindre lukket ned. Så vi kan ikke gå i luften om en uge og dykke ned i en aktuel kunstudstilling, for det interesserer ikke lytterne i denne tid. Derfor har vi ryddet sendefladen fuldstændig, da vi selvfølgelig skal fortælle om den aktuelle virkelighed, de unge er i, siger Ann Lykke Davidsen. 
 
LOUD har nu to aktualitetshold og et kulturhold, der arbejder i døgndrift for at være klar med relevant indhold til lytterne, da den nye sendeflade har sat hidtidige planer om indhold og formater på pause. 
 
- Vi er tvunget til at sadle om i forhold til det indhold, vi har planlagt, da virkeligheden er en helt anden end for blot nogle uger siden. Det har ikke været en let opgave, og det er i den grad heller ikke let, at komme som nyt medie i disse dage, men vi klør på, siger Ann Lykke Davidsen.
 
Coronaavisen har prøvet at få en udtalelse fra værter på den nye radio, men det har ikke været muligt.
 
- Vores værter er fredet for nu, da de har nok om ørene, fortæller Ann Lykke Davidsen.

© Foto: Radio LOUD, Agnete Schlichtkrull

Populær Facebook-gruppe inspirerer til at indsamle skrald i naturen

Corona-hverdagen gearer trafikken på Filmstriben op

Online undervisning kalder også på online lektiehjælp

Dansk cykelstjerne inviterer motionister med til træning

På trods af Coronavirus fortsætter de unges klimakamp – bare online

Robert opfordrede til at følge regeringens råd: Nu er han lagt for had

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 25/03/22.

Historien består af 1.620 tegn. Historien blev sidst gemt den 25/03/20 17:13.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Thomas Florin Hansen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.