MINUT FOR MINUT: Sådan forløb valgnatten på Fyn

Medietorvet.dk live-opdaterer dig gennem valgnatten. Det er her du skal følge med, hvis du vil opdateres på de vigtigste historier i det fynske kommunalvalgslandskab.

Af Johanne Digebjerg Holgersson
Udgivet 21/11/17 18:25

       

Velkommen til! 

Du har bevæget dig ind på Medietorvets kommunalvalgs-live-feed. Her vil Syddansk Universitets 250 journalister løbende opdatere dig på alle de vigtige historier, der udspiller sig i samtlige fynske kommuner. Så bliv hængende og følg med nedeunder, hvor Johanne Digebjerg Holgersson tager dig i hånden, og hele aften og natten vil sørge for, at du ikke går glip af noget.

 

KL. 2.38: Vi lukker ned for nattens live-dækning og følger op på de største historier i morgen.

KL. 2.30: SVENDBORG: Forhandlingerne står stadig på i Svendborg Kommune. Intet er på plads endnu.

KL. 2.27: SVENDBORG: Byrådssalen er netop blevet åbnet. Rygtet går på, at Lars Erik Hornemann (V) gik ind til Bo Hansen (A), for at sige tak for valget. 

KL. 2.24: SVENDBORG: V er i gået forhandlingslokalet hos Bo Hansen (A). 

KL. 2.21: LANGELAND: Tonni Hansen (F) åbner champagnen med ordene: "Men den er da over 2". En fejring kan nu for alvor gå igang. 

KL. 2.20: LANGELAND: Langeland Kommune får ny borgmester. Det bliver Tonni Hansen (F). "Stolt er ikke ordet, jeg er benovet" lyder det fra Tonni. Han bliver den eneste SF-borgmester i landet. Lisa Pihl Jensen (A) er fortsat Langelands viceborgmester. 

KL. 02.13: SVENDBORG: Alternativet er igen på besøg hos Bo Hansen (A). 

KL. 02.10: MIDDELFART: Johannes Lundsfryd Jensen (S) ender med 5.333 personlige stemmer i Middelfart Kommune.

KL. 02.04: LANGELAND: Folk lister tættere og tættere på forhandlings lokalets dør i Langeland Kommune. De vil vide, om deres Tonni Hansen (F) er blevet borgmester! Kommunaldirektøren siger, at der er 5 minutter til, at vi får det endelige svar om, hvem der er borgmester på Langeland.

KL. 01.54: SVENDBORG: Forhandlingerne er stadig i fuld gang i Svenborg Kommune. Enhedslistens spidskandidat, Jesper Kiel (Ø) vader frem og tilbage fra dør til dør. Man formoder altså, at Enhedslisten er det sidste parti, der mangler at komme på plads i konstitueringerne. 

KL. 01.52: ODENSE: S får 42,1 pct af alle stemmerne i Odense Kommune. Forhandlingerne er stadig i gang på Rådhuset, men man foventer snart de er afsluttet, så kandidaterne kan komme til valgfest. 

KL. 01.39: ASSENS: En endelig konstituering er nu på plads i Assens Kommune. Det bliver mellem V, C, B og SF. 

KL. 01.37: LANGELAND: Tonni Hansen (F) har fået 27,3 pct. af alle personlige stemmer på Langeland.

KL. 01.35: ODENSE: Peter Rahbæk Juel (A) fortsætter som Odenses borgmester. 

KL. 01.31: SVENDBORG: Der er sket et kæmpe twist i Svendborg Kommune. Jesper Kiel (Ø) er pludselig ikke afvisende for et samarbejde med DF, men vil fortsat ikke pege på Dorthe Ullemose (O) som viceborgmester.

KL. 01.28: LANGELAND: De 15 byrådsmedlemmer er nu fundet i Langeland Kommune. 

KL. 01.25: SVENDBORG: Der går rygter om, at forhandlingerne i Svendborg Kommune er ved at være i hus. DF står til at få viceborgmesterposten lige nu med spidskandidaten Dorte Ullemose (O). 

KL. 01.20: ODENSE: Alle stemmer er nu talt op i Odense kommune, og forhandlingerne er i gang.

KL. 01.11: LANGELAND: Der går rygter om, at S, DF og V vil gå sammen og danne valgforbund uden om SF. Tilsammen har de ni mandater, SF har seks mandater. 

KL. 01.07: LANGELAND: Ulrik Kølle Hansen (V) er lige kommet ud fra forhandlingerne og fortæller, at Venstre og de røde partier sidder i hvert deres rum og skriver frem og tilbage. Der var desuden tal på hans hænder.  "Det bedste for Langeland er at få en bred aftale" siger han.

KL. 01.02: LANGELAND: Stemmeprocenten i Langeland Kommune er netop steget fra det tidligere tal 71,8 pct. til 75,19 pct.

KL. 01.00: MIDDELFART: Johannes Lundsfryd Jensen (A) har ved valgstederne Middelfart Ø og Middelfart V tilsammen fået 2767 personlige stemmer. Den tidligere stemmesluger Steen Dahlstrøm (A) har sammenlagt fået 261 ved samme valgsteder. 

KL. 00.56: ASSENS: Det lader til, at DF endeligt er ude af forhandlingerne. Jens Henrik Thulesen Dahl (O) erkender nederlag.

KL. 00.55: LANGELAND: Næstformanden for Socialdemokratiet, Joan Kate Pedersen, er netop gået ind til forhandlingsbordet i Langeland Kommune.

KL: 00.48: ASSENS: Jens Henrik Thulesen Dahl (O) er igen oppe på forhandlingsetagen i Assens Kommune. Alle partier, bortset fra Enhedslisten, befinder sig deroppe. 

KL. 00.36: ODENSE: Susanne Crawley (B) er netop ankommet, lidt listende, til Odense Rådhus. Hun har været utroligt ombejlet op til valget i Odense Kommune fordi alle troede hun ville være tungen på vægtskålen. Peter Rahbæk Juel havde tilbudt hende at være førstevælger til rådmandsposten for at få hendes støtte, men nu han gøre hvad han vil.

KL. 00.35: LANGELAND: Ida Friis (Å) er gået skuffet hjem fra valgfesten på Langeland - Alternativet var 32 stemmer fra at få et mandat i byrådet. 

KL. 00.33: MIDDELFART: Johannes Lundsfryd Jensen (S) har fået 1436 personlige stemmer på valgstedet Middelfart Ø.

KL. 00.31: SVENDBORG: Dorthe Ullemose (O) er klar til at uddele poster med Bo Hansen (A). Ø nægter stadig at pege på Dorthe som viceborgmester.

KL. 00.29: ODENSE: I Odense Kommune er 105.178 stemmer i alt blevet optalt. S har fået 44.536 af de optalte stemmer. 

KL. 00.28: LANGELAND: Familien til Tonni Hansen (F) har netop forsynet sig med endnu et glas hvidvin. Forhandlingerne har foregået bag lukket døre i over 1 time nu.

KL. 00.24: FAABORG-MIDTFYN: Det blev en bred konstituering i Faaborg-Midtfyn Kommune. 25 ud af 25 er enige om forhandlingerne. Hans Stavnsager (A) bliver ny borgmester. Søren Kristensen bliver første viceborgmester. 

KL. 00.20: SVENDBORG: Konstitueringerne er nu for alvor igang i Svendborg Kommune. Intet er umuligt - intet er fastlagt. Bo Hansen (A) der lige nu har et snævert flertal, vil gerne have aftaler over midten. 

KL. 00:19: ASSENS: På nuværende tidspunkt er SF, Radikale Venstre og Konservative til samtale. S og DF er stadig ude i kulden. 

KL. 00:14: FAABORG-MIDTFYN: Konstituering endnu ikke på plads i Faaborg-Midtfyn Kommune. Alle venter i spænding

KL. 00.11: ODENSE: Peter Rahbæk Juel er nu ankommet til Odense Rådhus. "Stemningen er helt vild" lyder det fra vores reportere, der også befinder sig på Rådhuset. De fleste andre spidskandidater i Odense Kommune er også til stede - Jane Jegind er dog ikke at spotte.

KL. 00.06: ODENSE: På Rådhuset i Odense Kommune venter alle i spænding på den store sejrherre, Peter Rahbek Juel (S). Indtil videre fører han med 43,34 pct med 44.000 optalte stemmer.

KL. 00.00: SVENDBORG: S, DF og SF står til at kunne lave et flertal i byrådet i Svendborg. S får 10 mandater, DF 4 mandater og SF 1 mandat. Jesper Kiel (Ø) er lige gået ind til Socialdemokratiet. Enhedslisten er fortsat ikke interesserede i en aftale der indebærer DF.

KL. 23.52: SVENDBORG: Hanne Klit (S), der er nr. 2 på Socialdemokratiets liste og sidder med til forhandlingerne, udtaler: "Resulteret er langt over forventningerne. Nu forhandler vi først med den røde blok". Hun vil ikke kommentere på et eventuelt samarbejde med DF.

KL. 23.47: LANGELAND: Stemmeprocenten er faldet fra 77 pct. ved kommunalvalget i 2013, til 71,8 pct. i Langeland Kommune. Lisa Pihl (A) er netop ankommet til rådhuset i Rudkøbing. Hun gik straks ind i forhandlingslokalet til SF.

KL. 23.44: SVENDBORG: Socialdemokraterne står til 10 mandater i Svendborg Kommune. De mangler 5 for at få et flertal.

KL. 23.40: MIDDELFART: En ulykkelig Agnete Damkjær (B) stortudede, da hun stod til at miste sit ene mandat. Det er nu bekræftet, at hun mister mandatet.

KL. 23:39: SVENDBORG: DF i Svendborg Kommune er villige til at indgå samarbejde med S om et flertal over midten. Dorthe Ullemose (O) er netop gået ind til Bo Hansen (S) for at snakke om et eventuelt samarbejde

KL. 23.37: ODENSE: Knap 60 pct. af stemmerne i Odense Kommune er nu talt op. V og Jane Egid (V) bløder omkring 4 procentpoint af stemmerne. 

KL. 23.30: MIDDELFART: Alle stemmer er optalt i Middelfart Kommune. S er samlet set gået 6,5 procentpoint frem. V går derimod 1,3 procentpoint tilbage. Der tegner sig et billede af, at S har erobret vælgere fra alle andre partier.

KL. 23.25: SVENDBORG: Henrik Nielsen (C) er klar i spyttet: ”Hvis Bo Hansen (A) kan mobilisere et flertal, så vil vi gerne være med.” 

KL. 23.21: FAABORG-MIDTFYN: Ifølge TV2 Fyn går der rygter om, at også DF vil pege på Henrik Stavnsager (S), som kommunens næste borgmester.

KL. 23.20: ASSENS: S har nu talt med DF.

KL. 23:17: LANGELAND: Tommy Bredal Storgaard (Ø) fastslår, at partiet vil nedsætte en politisk arbejdsgruppe udenom kommunalbestyrelsen. Gruppen skal, udover Ø, bestå af Radikale og Lokallisten Langeland. De vil forsøge at bringe visioner til - og ind i kommunalbestyrelsen.

KL. 23.15: ODENSE: V kalder DF til forhandlinger i Odense Kommune 

KL. 23.14: MIDDELFART: Formanden for Konservative i Middelfart, Flemming Hansen (C), og resten af partiet får tæsk i valgområdet Strib, som er hans egen hjemstavn.C går tilbage med 4,2 procentpoint i Strib og med 2,7 procentpoint i alt i kommunen. Valgområdet Nørre Aaby er det sidste, der mangler at blive optalt.

KL. 23.12: LANGELAND: Det kommer til at tage tid, før der er en konstitueringsaftale på plads i Langeland Kommune, da tre socialdemokrater mangler på rådhuset. De befinder sig ude på valgstederne og hjælper med stemmeoptælling. 

KL. 23.11: ASSENS: S har trukket sig tilbage for at diskutere, hvad der skal ske efter forhandlingerne med Venstre.

KL. 23.09: SVENDBORG: S får 30 pct. af stemmerne i Svenborg Kommune. Bo Hansen (A) uddeler krammere.

KL. 23.07: FAABORG-MIDTFYN: Der forventes en endelig afgørelse inden for den næste time.

KL. 23.06: MIDDELFART: Blå blok oplever nedgang på tværs af alle partier. Kun S oplever en signifikant fremgang, og ser ud til at have stjålet vælgere på tværs af fløjene.

KL. 23.04: LANGELAND: Jan Barhenfeld (O) er enormt skuffet og ked af valgresultatet i Langeland Kommune: "De bange anelser, jeg vågnede op med til morges er her til aften desværre blevet bekræftet," siger han.

KL. 22.59: ASSENS: Konstitueringerne i Assens Kommune er igang. DF og Jens Henrik Thulesen Dahl står uden for forhandlingerne.

KL. 22:57: LANGELAND: Jan Ole Jakobsen fra (V) anerkender Tonni Hansens (F) flotte valg, men håber på en udvalgspost eller to.

KL. 22.55: MIDDELFART: Borgmesterkandidat Regitze Tilma (V), ønsker ikke at udtale sig om valget, inden hun ankommer til Vestre Skole. "Jeg ønsker ikke at kommentere på valget, inden jeg ankommer til valgstedet." S stormer frem, og det begynder at ligne et absolut flertal i Middelfart.

KL. 22.53: SVENDBORG: Alternativet vil gerne indgå i konstituering med DF - men de er i valgforbund med Enhedslisten, der ikke vil. Alternativet ser det ikke som et brud med Enhedslisten.

KL. 22.51: ASSENS: S sidder i møde med V, R sidder i møde med de mindre partier i Assens Kommune. 

KL. 22.48: ODENSE: 43,5 pct. af de optalte stemmer i Odense Kommune, går til S. 

KL. 22:44: FAABORG-MIDTFYN: Søren Kristensen (V): "Hans Stavnsager (A) bliver borgmester."

KL. 22.43: LANGELAND: SF har fået 33 pct. af stemmerne, V har fået 22,9 pct. C har fået 9,4 pct. af stemmerne og er altså gået frem med 4,8 pct. ved dette valg. DF har fået 7,2 pct. af stemmerne, en tilbagegang på 2.5 pct. siden sidste valg

KL. 22.38: MIDDELFART: Indtil videre har V haft en generel tilbagegang i Middelfart. Dog går de frem med 1,2 procentpoint i byområdet Middelfart Ø.

KL. 22.37: LANGELAND: Enhedslisten er ude af byrådet i Langeland Kommune. Alternativet fik 4 pct. af stemmerne, men kom altså ikke i byrådet i denne omgang. 

KL. 22.30: LANGELAND: Alle stemmer på Langeland er nu optalt. SF er gået frem med 28,9 pct. "Tonni Tonni Tonni Tonni Tonni Tonni lyder det i salen". Folk er ellevilde. 

KL. 22.25: NYBORG: Overlegen sejr til V i Nyborg Kommune. V fik 47,4 pct af stemmerne. Det er en fremgang 15,8 pct. fra sidste kommunalvalg. 

KL. 22.24: SVENDBORG: S fører stort i Svendborg Kommune. DF er til gengæld i stor tilbagegang. 

KL. 22.20: ASSENS: Partierne, som stemte for skolelukningerne i Assens, har flere steder oplevet tilbagegang i stemmerne. Det var S, DF og Ø der stemte for skolelukningerne. S går tilbage med 7,1 pct. DF går tilbage 1,5 pct. Ø går tilbage med 1,7 pct. Omvendt går V frem med 7,9 pct. C går frem med 1,2 pct. SF går frem med lige knap 1 pct.

KL. 22.15: MIDDELFART: Kurt Mulvad (F) håber at genvinde et af de tabte mandater fra valget i 2013. Han håber at genvinde de to tabte mandater, men han ser dog ikke, at der er realistisk at hente begge to. SF gik i 2013 tilbage med over 50 pct., men med seks områder talt op er de pt. gået frem med 0,5 procentpoint i år. 

KL. 22.13: NYBORG: 79 pct. af stemmerne er talt op, og S står på nuværende tidspunkt til at gå tilbage med 7,6 pct.

KL. 22.12: FAABORG-MIDTFYN: Venstres spidskandidat, Søren Kristensen, i Faaborg-Midtfyn: "Det er meget beklageligt at vi går 10 pct. tilbage. Vælgerne har talt, og det må vi tage til efterretning."

KL. 22.07: ODENSE: S og Peter Rahbæk Juel rydder bordet i Odense. Socialdemokratiet har en fremgang på 13,7 pct. Venstre derimod går tilbage på 4,1 pct. og DF har også en tilbagegang på 5,3 pct. 

KL. 22.06: FAABORG-MIDTFYN: Med 55 pct. af stemmerne optalt i Faaborg-Midtfyn Kommune, har S 28,9 pct. og V 25,4 pct af stemmerne.

KL. 22.05: NYBORG: Venstre og de andre borgerlige partier i Nyborg er gået bag lukkede døre for at forberede sig på en valgsejr.

KL. 22.04: MIDDELFART: I Middelfart kommune er 24,2 pct. af stemmerne nu optalt. Mens S går frem, går Venstre tilbage. Foreløbigt med 6,4 pct. af de optalte stemmer.

KL. 22.01: ASSENS: Assens er den første fynske kommune, der er færdig med at optælle stemmer. V blev valgets store vinder med 42 pct. af stemmerne og de får dermed 13 mandater i byrådet. Borgmester Søren Steen (V) er stolt.  

KL. 21:58: MIDDELFART: Omkring 25 pct af stemmerne er talt op i Middelfart og indtil videre står S til en fremgang på 11,4 pct.

KL. 21.56: ODENSE: Ingen 'fuckswing' eller 'darkroom' til Alternativets fest i Odense. "Vi holder Danmarks kedeligste valgfest. Der er sammenskudsgilde med økologisk vin og øl. Det joiner jeg senere, og uanset resultatet er det vildeste vi har en popcornmaskine," lyder det fra partiets nummer to på stemmesedlen, Morten Pedersen (Å)

KL. 21.53: FAABORG-MIDTFYN: Kristian Nielsen (V), fremtrædende byrådsmedlem i Faaborg-Midtfyn Kommune udtaler: " Vi får ikke det valg, som vi havde regnet med. Men som det ser ud nu får vi 7 mandater, og så skal vi jo ud at samarbejde."

KL. 21.49: LANGELAND: Tonni Hansen har en god mavefornemmelse og "er fantastisk stolt"

KL. 21.47: MIDDELFART: Stemmerne på fire valgsteder, er nu talt op. S styrter frem. De er steget med cirka 10 pct. i hver by siden sidste valg.

KL. 21.45: ASSENS: 61,7 pct. af stemmerne i Assens Kommune er nu talt op. V går 7,8 pct. frem, S 7,6 pct. tilbage. 

KL. 21.43: LANGELAND: Spændingen stiger. SF og V er på nuværende tidspunkt lige store. SF har 26,8 pct. af stemmerne, V har 26,5 af stemmerne. 

KL. 21.38: LANGELAND: Stemningsrapport fra Byrådsalen på Rudkøbing Rådhus: Der klappes, når resultaterne tikker ind. SF står stadig med en stærk fremgang der nu lyder på 23,6 pct. af stemmerne. Venstre går tilbage med 7 pct. Tonni Hansen (F) modtager knus og klap på skulderen fra de fremmødte i byrådssalen. Han græder af lykke. 

KL. 21.35: FAABORG-MIDTFYN: Alternativet står til 4,9 pct. af stemmerne i Faaborg-Midtfyn Kommune. Hvis det holder, får de et mandat.

KL. 21.29: FAABORG-MIDTFYN: 23,1 pct. af stemmerne er nu optalt i Faaborg-Midtfyn Kommune. S har overhalet V. Foreløbig er det en tilbagegang med 10,0 pct. for V. 

KL. 21.17: LANGELAND: Alternativet står de til 5,2 pct. af stemmerne på Langeland. Enhedslisten er gået tilbage med 6,6 pct.

KL. 21:10: ASSENS: 27,4 pct. af stemmerne er nu optalt i Assens Kommune. V går stærkt frem, S har markant tilbagefald.

KL. 21.01: FAABORG-MIDTFYN: Stemmerne i fire af de 21 valgsteder i Faaborg-Midtfyn kommune er nu talt op. Stemmeprocenten for de 4 valgsteder er på 74,83 pct.

KL. 20.58: NYBORG: Nyborg Kommune oplever en lille stigning i valgdeltagelsen 0,4 pct. flere nyborgensere har stemt, end ved sidste kommunalvalg.

KL. 20:57: SVENDBORG: Det første valgsted i Svendborg Kommune er nu talt op. Her fik V 33,9 pct. af stemmerne. DF gik tilbage med 14 pct. Det sker efter Dorthe Ullemose (O) har været meget i fokus da der har været stillet spørgsmålstegn ved, hvorvidt hun vil lave en aftale med Socialdemokraterne.

KL. 20.52: LANGELAND: Partistemmer fra Strynø er optalt. Socialdemokratiet har fået 28 pct. af stemmerne og er gået frem med hele 22 pct. SF er også gået markant frem på Strynø. Her er blevet fordoblet, sammenlignet med valget for 4 år siden. Borgmesterkandidat Tonni Hansen er godt tilfreds. 

KL. 20.41: ODENSE: Stemmeprocenten er faldet i forhold til sidste valg. 70,02 pct. af odenseanerne har stemt i dag, for fire år siden var det 70,23 pct. Altså et fald på 0,21 procentpoint.

KL. 20.41: ASSENS: Fire ud af 23 valgsteder er talt op i Assens. V tager 40,3 pct af stemmerne ved valgstedet 'Søllessted'. 

KL. 20.40: ASSENS: Stemmeprocenten i Assens er indtil videre den højeste i de fynske kommuner. 76,1 pct. har stemt. Det er højere end sidste år, hvor 76,0 pct. stemte.

KL. 20.35: SVENDBORG: Stemmeprocenten i Svendborg Kommune er på 74,79 pct. 

KL. 20.33: FYN: De første kommuner er klar med stemmeprocenterne.

KL. 20.27: ODENSE: Der er kø foran Skt. Hans Skolen i Odense. Det bliver sent, før alle har stemt. 

KL. 20.24: LANGELAND: Den afgående borgmester Bjarne Nielsen (V) er igennem live på TV2 Fyn, hvor han kommenterer på asylcenter-skandalen i blandt andet Tullebølle. 

KL. 20.21: FAABORG-MIDTFYN: Resultaterne på Lyø er nu kommet. V stormer frem med 64,2 pct. DF går til gengæld 12 pct. tilbage

KL. 20.18: LANGELAND: Alle kandidaterne er nu mødt op på valgcafeen i Rudkøbing. Det forventes at de første resultat fra Strynø, tikker ind omkring kl. 20.30. 

KL. 20.15: FAABORG-MIDTFYN: Stemmerne på Avernakø er nu talt op. S er gået frem. 

KL. 20.11: MIDDELFART: Johannes Lundsfryd Jensen (A), nuværende borgmester, er netop ankommet til Vestre Skole i Middelfart, hvor stemmerne er ved at blive talt op. "Jeg er spændt. Stemmerne er højst sandsynligt talt op om et par timer", lyder det fra Johannes Lundsfryd Jensen (A).

KL. 20:00: FYN: Sidste stemme ved kommunalvalget 2017 er afgivet. Alle landets valgsteder er nu lukket og man kan endelig begynde at tælle stemmerne op rundt omkring i de fynske kommuner. 

KL 19:48: ASSENS: Spidskandidaterne Charlotte Vincent Petersen (A) og Jens Henrik Thulesen Dahl (O) er ankommet til Assens Rådhus. 

KL 19.36: LANGELAND: Venstres Borgmesterkandidat Jan Ole Jakobsen er ankommet til valgcafeen på Rådhuset i Rudkøbing.

Vi får en forrygende varm start på en weekend, der desværre kommer til at slutte kold og grå

S og DF vil indhegne danske ulve

Ændringer i ansøgningskrav til millionpulje for unge erhvervsfiskere får flere til at ansøge

Store affaldsdag: Reportage fra affaldsindsamling i et forårsfyldt Danmark

En uge i skraldets tegn

Dansk Folkepartis nederlag: Går tilbage i seks af syv kommuner

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 21/11/19.

Historien blev sidst gemt den 21/11/17 18:25.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Johanne Digebjerg Holgersson

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.