Socialdemokratiet sluger stemmer i det midtfynske

Med stemmerne fra de fleste valgsteder optalt viser der sig en klar rød tendens i Faaborg-Midtfyn kommune.

Af Emilie Amstrup, Melissa Kjemtrup, Signe Ullstad Andersen, 21/11/17 22:14

       

Med 7.573 stemmer lægger Socialdemokratiet sig i spidsen i Faaborg-Midtfyn kommune. Det viser tal fra www.kmdvalg.dk. Det eneste valgsted der mangler er Faaborg, som også er det største valgsted i kommunen. De har dermed fået en markant fremgang i forhold til sidste kommunalvalg, hvor tidligere borgmesterkandidat Hans Jørgensen måtte se sig slået af venstremanden Christian Thygesen. Hvis Venstre skal overhale socialdemokratiet ved det sidste valgsted, skal de opnå mere end 1500 stemmer.

Foto: Colourbox

 

Hans Stavnsager: Det ’’ultimative’’ er opnået

Slagterigrunden: Erhvervslivet håber på hurtig afklaring efter valget

🔊 Vælgernes reaktioner på valget i Faaborg-Midtfyn

Emma Have (LA): Vi var for uerfarne

Skævvridning i balancen af mandelige og kvindelige kandidater til kommunalvalget i Faaborg-Midtfyn

Thygesen giver teten videre


Assens   //  Faaborg - Midtfyn   //  Langeland   //  Middelfart   //  Nyborg   //  Odense   //  Overblikket   //  Svendborg   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres.

Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik.

Indhold slettes automatisk to år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk anvender Google Analytics til statistik. Hvis du installerer et plugin i din browser, bliver du undtaget fra dataindsamling.