Spidskandidat Charlotte Vincentz Petersen skuffet over valgresultat

Socialdemokratiets spidskandidat Charlotte Vincentz Petersen er skuffet over aftenens valg, hvor partiet oplevede stor tilbagegang.

Af Louise Olifent, 21/11/17 22:42

       

Charlotte Vincentz Petersen, spidskandidat for Socialdemokratiet, er skuffet over aftenens valg, hvor partiet har lidt stort nederlag:

"Jeg er da ærgerlig - jeg er rigtig ærgerlig. Jeg havde gerne set, at borgmesterposten var gået til Socialdemokratiet. Det skulle den ikke. Vi er gået 2 mandater tilbage, og Venstre er gået 2 frem. Jeg ønsker Venstre tillykke med deres valg," siger hun.

Hvad tror du, at årsagen til tilbagegangen kan være?

"Jamen, jeg tror, at der kan være to ting i det. Dels så er jeg jo ny borgmesterkandidat, og så har vi været med til at lukke skoler. Jeg kan se, at de andre partier, der har været med til at lukke skoler, også er gået tilbage, så jeg tillægger egentlig det som værende den væsentligste årsag."

Foto: Colourbox

Efter valget i Assens: Hvordan bliver samarbejdet mellem de blå og de røde?

Førstegangsvælger: Kommunalvalget vakte min interesse for politik

Kvindelige kandidater fylder godt i Assens nye byråd

Genvalgt Assens-borgmester garanterer: Ikke flere skolelukninger

Valgresultat skaber glæde hos borgere i Assens

Charlotte Vincentz Petersen mener stadig, at skolelukninger var nødvendige


Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres.

Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes automatisk to år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk anvender Matomo til statistik.