Spidskandidat Charlotte Vincentz Petersen skuffet over valgresultat

Socialdemokratiets spidskandidat Charlotte Vincentz Petersen er skuffet over aftenens valg, hvor partiet oplevede stor tilbagegang.

Af Louise Olifent
Udgivet 21/11/17 22:42

       

Charlotte Vincentz Petersen, spidskandidat for Socialdemokratiet, er skuffet over aftenens valg, hvor partiet har lidt stort nederlag:

"Jeg er da ærgerlig - jeg er rigtig ærgerlig. Jeg havde gerne set, at borgmesterposten var gået til Socialdemokratiet. Det skulle den ikke. Vi er gået 2 mandater tilbage, og Venstre er gået 2 frem. Jeg ønsker Venstre tillykke med deres valg," siger hun.

Hvad tror du, at årsagen til tilbagegangen kan være?

"Jamen, jeg tror, at der kan være to ting i det. Dels så er jeg jo ny borgmesterkandidat, og så har vi været med til at lukke skoler. Jeg kan se, at de andre partier, der har været med til at lukke skoler, også er gået tilbage, så jeg tillægger egentlig det som værende den væsentligste årsag."

Foto: Colourbox

Assens mens du sov

Thulesen Dahls mareridtsaften

🎥 Her går Socialdemokratiet ind til et møde med Venstre

Tag bussen til boksen

Løftebrud svækker tilliden til politikerne

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 21/11/19.

Historien blev sidst gemt den 21/11/17 22:42.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Louise Olifent

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.