Thulesen Dahl: Vi har været for dårlige til at forklare skolelukninger

Jens Henrik Thulesen Dahl mener, at partiet har været for dårlige til at formidle, hvad de ville med skolestruktursomlægningen. Det er netop denne højrøstede debat, der var med til at slukke drømmen om en borgmesterpost til Thulesen Dahl.

Af Anne Bolding, Stine Schmidt Jørgensen, 22/11/17 11:44

       

Da valgresultaterne fra kommunalvalget i Assens tikkede ind, var DF-spidskandidat Jens Henrik Thulesen Dahl ikke i tvivl om, hvad der forårsagede det ringe resultat for hans parti. 

”Det, jeg tænker, er, at vi har været alt for dårlige til at forklare det nødvendige i den skolestrukturanlægning, vi har lavet. Jeg mener, at den var nødvendig og ikke kunne have været anderledes. Men når vælgerne ikke kan forstå, hvorfor vi har gjort det, så har vi ikke fået forklaret det ordentligt,” forklarede han.

Han er ikke i tvivl om, at debatten om skolestrukturen har fyldt mere end forventet.

”Det er ikke engang det, der er gjort, men den debat, der har været om skolestrukturen, som har haft indflydelse på valget.”

Den ellers lovende drøm om borgmesterposten til Thulesen Dahl er slukket. Efter valget står partiet i stedet uden for indflydelse i det kommende byråd. 

”Der sker nok det, at de andre partier ruller de ændringer, vi har lavet, tilbage. De går nok en anden vej, end den jeg ville have gået med at udvikle kommunen. Et eller andet sted er jeg bange for, at kommunen bliver sat i stå.”

Efter valget i Assens: Hvordan bliver samarbejdet mellem de blå og de røde?

Førstegangsvælger: Kommunalvalget vakte min interesse for politik

Kvindelige kandidater fylder godt i Assens nye byråd

Genvalgt Assens-borgmester garanterer: Ikke flere skolelukninger

Valgresultat skaber glæde hos borgere i Assens

Charlotte Vincentz Petersen mener stadig, at skolelukninger var nødvendige


Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres.

Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes automatisk to år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk anvender Matomo til statistik.