Valgresultat skaber glæde hos borgere i Assens

Søren Steen Andersen får fire år mere som borgmester. Det resultat glæder mange.

Af Lasse Claes, Nicklas Ansbjerg Nielsen, 22/11/17 12:45

       

Efter måneders intensiv valgkamp blev det i nat afgjort, at Venstres Søren Steen Andersen får fire år mere som borgmester i Assens Kommune.

Der var op til valget spekulation om, hvorvidt Dansk Folkeparti eller Socialdemokratiet ville tage borgmesterposten fra Venstre. Det blev dog ikke tilfældet, hvilket skaber stor tilfredshed hos mange borgere i Assens Kommune.

Susanne, der ejer Den Nye Strøgbutik i Assens gågade, er rigtig tilfreds med Venstres sejr:

’’Det er lige, som det skal være. Søren Steen Andersen er nærværende og helt nede på jorden.’’

Susanne sætter pris på, at borgmesteren giver sig tid til at komme rundt omkring i hele kommunen.

’’Søren deltager i noget så banalt som handelsstandsforeningsmøder. Han dukker op til mange forskellige ting, hvor man ikke kan forvente, at en borgmester har tid til at komme.’’

Et udsagn, som Henrik, som arbejder i Tøjeksperten, kan nikke genkendende til.

’’Søren interesserer sig for alt i byen og kommer ud til alt. Han er en meget flink og jordnær person,’’ siger han.

Som tilflytter i en kommune er det vigtigt at føle sig velkommen. Det mener Flemming, som bestyrer tøjbutikken Neats i Assens gågade, at borgmesteren sørger for:

’’Vi er tilflyttere og nye erhvervsdrivende i byen. Den modtagelse, han har givet os i byen, har udelukkende været positiv. Modsat nogle af de andre byer, vi har været i, som også har været drevet af Venstre,’’ fortæller han.

Efter valget i Assens: Hvordan bliver samarbejdet mellem de blå og de røde?

Førstegangsvælger: Kommunalvalget vakte min interesse for politik

Kvindelige kandidater fylder godt i Assens nye byråd

Genvalgt Assens-borgmester garanterer: Ikke flere skolelukninger

Charlotte Vincentz Petersen mener stadig, at skolelukninger var nødvendige

Thulesen Dahl: Vi har været for dårlige til at forklare skolelukninger


Assens   //  Faaborg - Midtfyn   //  Langeland   //  Middelfart   //  Nyborg   //  Odense   //  Overblikket   //  Svendborg   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres.

Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes automatisk to år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk anvender Google Analytics til statistik. Hvis du installerer et plugin i din browser, bliver du undtaget fra dataindsamling.