Radikalt drama i Odense

Radikale Venstre overrasker til fintælling. Kan 20-årig, der er nummer fire i Odense snuppe posten fra spidstkandidaten?

Af Liva Polack, Rane von Benzon, 22/11/17 13:46

       

Afgørelsen var stadig ikke fundet ved redaktionens slutning. For en mere fyldestgørende status se HER.

De sidste stemmer mangler stadig at blive talt op. Mens vi venter, har vi fanget Anders W. Bertelsen fra Socialdemokratiet, der indrømmer, at han ikke kender til den unge kandidat, Anne Skau. Han siger:

"Det er overraskende, hvis det er sådan, men der mangler nogle optællingssteder. Men de Radikale må finde ud af, hvad de så vil gøre, altså så er det formentlig, hende der kommer ind, hvis hun får flest stemmer og formentlig også hende, der skal have rådmandsposten, men det er meget overraskende."

Der er nu optalt 97.400 stemmer og spidskandidaten Susanne Crawley fører med 984 stemmer mod Anne Skau, der er nummer fire på de Radikales liste har 956 stemmer.

Tidligere opdateringer

I skrivende stund har nummer et på Radikale Venstres liste 886 stemmer, mens nummer fire Anne Skau har 890. Da Radikale Venstre er opstillet sideordnet, er det den kandidat med flest stemmer, der får byrådsposten. Anne Skau, der er 20 år og lige nu holder sabbatår, står således til at snuppe posten fra partiets spidskandidat Susane Crawley.

Cirka halvdelen af stemmerne er optalt.

Opdateres ...

Alternativet og Radikale Venstre i drama til det sidste

Reaktioner fra odenseanerne: ”Vi er ikke overraskede”

Fire valgsteder tilbage i Odense: Hvem får en plads i byrådssalen?

ODENSE: Fremgang i forstæderne for socialdemokraterne

Peter er den klippe, hvorpå Odenseanerne vil bygge deres kirke

Middagsupdate fra Odense: Nervøsitet hos de Konservative, en rolig borgmester og 100 stemmer har flyttet parti


Assens   //  Faaborg - Midtfyn   //  Langeland   //  Middelfart   //  Nyborg   //  Odense   //  Overblikket   //  Svendborg   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres.

Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik.

Indhold slettes automatisk to år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk anvender Google Analytics til statistik. Hvis du installerer et plugin i din browser, bliver du undtaget fra dataindsamling.