Trods V-tilbagegang på Langeland: Jan Ole Jakobsen er optimistisk

Trods en tilbagegang på 5,4 procent vil venstre stadig kæmpe videre for at gøre forholdene bedre for langelænderne.

Af Nanna Wulff, 22/11/17 14:25

       

Jan Ole Jakobsen (V) var kørt i stilling til at overtage borgmesterposten fra afgående borgmester, Bjarne Nielsen. Med sine 357 personlige stemmer måtte han dog se sig slået af Tonni Hansen, som trak hele 2193 personlige stemmer ud af langelænderne. I løbet af natten faldt en bred konstitueringsaftale på plads, som gør Jan Ole Jakobsen til udvalgsformand for Undervisnings-, Skole- og kulturudvalget.

”Ud fra omstændighederne er jeg tilfreds med en bred konstituering,” siger Jan Ole Jakobsen.

Venstre er ved gårsdagens kommunalvalg gået fra at have 10 ud af 15 mandater i kommunalbestyrelsen, til blot 4 mandater.

På trods af mere end en halvering af Venstres mandater, er Jan Ole Jakobsen optimistisk. Han vil arbejde videre med de mærkesager som Venstre også stod for før deres valgkamp.

”Vi vil stadig kæmpe for fleksible pasningstilbud midt på øen, og en ‘demenslandsby’ i Tullebølle,” siger han.

Og yderligere vil Jan Ole Jakobsen som formand for undervisnings- skole og kulturudvalget fokusere på mobning i folkeskolen.Foto: Ida Steenfeldt Andersen 

Bjarne Nielsen: Turbulente år har haft betydning for Venstres tilbagegang

Hva’ så nu, Tonni?

Langelands eneste kommunist

Radikale klarede ikke cuttet - igen

Langeland er lyserødt - og gråt

Efter valget: Stor opbakning til Tonni Hansen


Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres.

Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes automatisk to år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk anvender Matomo til statistik.