Velkommen til Bladet!

Bladet er nyhedsmagasinet om natur og miljø til byboeren. Følg med når vi opdaterer dig på alt det nyeste om naturen og miljøet der omgiver os.

Af Anna Kniep
Udgivet 19/04/18 07:46

       

Velkommen til Bladet!

Vi er nyhedsmagasinet til byboeren, der er optaget af naturen og er interesseret i miljøet. Vi dækker alt fra det nyeste, om naturen der omgiver os, til de miljøpolitiske diskussioner, der er på vores læber. 

Så undrer du dig over hvad skorstensfejeren gør, når han finder en fuglerede i en skorsten, eller om du må fiske i Odense Å? Er du i tvivl om, hvilke planter du skal satse på at få til at gro på din altan, eller har du bare lyst til at vide mere om naturen, hvad du kan bruge den til og hvordan vi behandler den bedst? Så er du landet det helt rigtige sted. 

Bladet er nemlig til for at give den naturnysgerrige dansker, svar på sine spørgsmål og give idéer til nye måder at bruge naturen på. Vi er her for at klæde dig bedre på, til at deltage i miljøpolitiske spørgsmål. 

Naturen kan give os en masse godt i form af psykisk og fysisk velvære, f.eks. kan gåture i naturen afhjælpe stress, mens skoven og stranden kan give dig mad i form af spiselige planter eller dyr for den sags skyld. 

Vi glæder os til at gøre dig klogere på det hele. Vi ses i naturen!

Logo: Nikolaj Frimann Nielsen 

Dansk Ornitologisk Forening: Sådan redder vi de truede fugle

De danske fugle er truet af landbruget

Husk solcremen når børnene skal ud i forårssolen

Forårets yngletid skyder hugorme-safari-sæsonen i gang

Med foråret følger mindre søvn

Grønne stueplanter lever stadig

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 18/04/20.

Historien blev sidst gemt den 19/04/18 07:46.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Anna Kniep

BIOGRAFKLUBBEN   //  Bladet   //  BRUGBART   //  DØGNDRIFT   //  Klimakabalen   //  Kropskontakt   //  Københavneri(g)et   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.