Varmeste aprildag siden 2007 – og en ny rekord kan være på vej

Kolde is og varme ansigter. Nu har varmen endelig ramt landet. Vi måler temperaturen hos de studerende på Syddansk Universitet og mærker sommerglæden, der langsomt spreder sig

Af Maria Thielfoldt, Tobias Mølgaard Sørensen
Udgivet 19/04/18 15:17

       

I dag blev den højeste temperatur målt i april siden 2007. Den viste 24,7 grader og blev opfanget tæt på den dansk-tyske grænse i Store Jyndevad. Der er store chancer for, at temperaturen kan stige frem mod klokken 17:00, og hvis den kommer over 25 grader, vil det være den tidligste sommerdag i Danmark siden 1964.  

Klokken 14:00 i dag blev der vist 23 grader i Odense, og på Syddansk Universitet havde de studerende bevæget sig ud for at nyde noget af den bagende sol, inden undervisningen trak dem tilbage til de mørke lokaler. 

Her er nogle af de reaktioner, Bladet fangede fra en håndfuld studerende.  

Vejret ser ud til at holde de næste mange dage, så de studerende har sammen med alle andre mulighed for at nyde mere af det fantastiske vejr i løbet af weekenden.  

Foto: Colourbox / Kilde: TV2 vejret 

Dansk Ornitologisk Forening: Sådan redder vi de truede fugle

De danske fugle er truet af landbruget

Husk solcremen når børnene skal ud i forårssolen

Forårets yngletid skyder hugorme-safari-sæsonen i gang

Med foråret følger mindre søvn

Grønne stueplanter lever stadig

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 18/04/20.

Historien blev sidst gemt den 19/04/18 15:17.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Maria Thielfoldt, Tobias Mølgaard Sørensen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.