Reaktioner fra Fakta: Det er trist

47 Fakta butikker lukker. De berørte medarbejdere har endnu ikke fået vished om deres skæbne. Døgndrift har talt med en af de berørte.

Af Anna Luna Bierring Kristoffersen, Celine Klint
Udgivet 19/04/18 19:18

       

Coop har i dag offentliggjort at 47 Fakta butikker skal lukke inden udgangen af maj på grund af røde tal på bundlinjen. Beslutningen kommer til at berøre omkring 900 medarbejdere.

Mads, der har arbejdet for Fakta i Rosengårdscenteret i et år, er en af de mange, der snart bliver berørt. Faktaen i Rosengårdscenteret er nemlig en af de mange butikker, der må lukke, og det kommer bag på ham: 

“Jeg fik at vide, at vi lukker, da jeg mødte ind i morges. Det er frustrerende ikke at vide mere, jeg har en husleje på 7.000 kroner, jeg skal kunne betale"

 

 

Om Mads kan blive flyttet til en anden Fakta, ved han ikke endnu. Lige nu venter han på mere information om hans og kollegiernes situation: "Det er irriterende og trist. Men jeg skal nok finde på noget". 

Malou og Alex - Parret, Danmark ikke er klar til

🔊 Podcast: Morgen i Danmark

Byens Bro i Odense: OK18-aktioner lægger pres på forhandlerne

Seksuel chikane i hotel- og restaurationsbranchen skal kortlægges

🔊 Formiddagsfladen på DØGNDRIFT

🔊 Quiz: Gæt en arbejdsplads!

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 18/04/20.

Historien blev sidst gemt den 19/04/18 19:18.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Anna Luna Bierring Kristoffersen, Celine Klint

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.