🔊 Podcast: Morgen i Danmark

Lyt med, nÄr bagerjomfruen Vibeke fÄr fredagstravlt

Af Jette Antonsen
Udgivet 20/04/18 09:50

       

Hos bageren Rise Brød er der travlt fredag morgen. Og så er der i øvrigt smørstang på tilbud.

Mød Vibeke, som passer butikken og et udsnit af de morgenfriske kunder.

Viktor er fyldt 18 år og skal hente kage til skolen. En svensker er på jagt efter et udsolgt valnøddebrød, og naboen kommer ned efter hendes fredagsritual; to hvide ciabatta-boller.

Det hele sker imens solen stråler ind igennem de kæmpestore vinduer i det velduftende butikslokale. De lover 23 grader senere på dagen, og måske er det udsigten til sommervejret, der får stemningen til at løfte sig på hjørnet af Hunderupvej og Allégade i Odense Centrum.

 

 

Malou og Alex - Parret, Danmark ikke er klar til

Byens Bro i Odense: OK18-aktioner lÊgger pres pÄ forhandlerne

Seksuel chikane i hotel- og restaurationsbranchen skal kortlĂŠgges

🔊 Formiddagsfladen pĂ„ DØGNDRIFT

🔊 Quiz: Gét en arbejdsplads!

Arbejdsmarkedsprofessor: Ingen vilje til forlig

Denne historie er forventelig tilgÊngelig pÄ medietorvet.dk frem til den 19/04/20.

Historien blev sidst gemt den 20/04/18 09:50.

Hvis du har spÞrgsmÄl eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Jette Antonsen

Artikelhuset   //  Bladet   //  Corona News   //  Coronaavisen   //  CovidAvisen   //  CoViden   //  Dagens Avis   //  DØGNDRIFT   //  KarantĂŠne Posten   //  Overblikket   //  SDUNews   //  SĂžgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhĂžrer den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik pÄ Syddansk Universitet. Du kan lÊse mere om uddannelserne pÄ www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rÄdighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet pÄtager sig ikke ansvaret for indholdet pÄ medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to Ă„r efter oprindelig udgivelse og slettes fem Ă„r efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et Ă„r efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sÊtter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besÞgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, sÄ sÊtter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) nÄr du logger ind, sÄ systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse pÄ alle bidragsydere. Af sikkerhedsmÊssige Ärsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, nÄr bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende vÊrktÞjer fra tredjepart. Alle disse vÊrktÞjer skal dog aktiveres af den besÞgende, fÞr de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.