Velkommen til Futura

Futura er din nye favoritside, hvis du ligesom os er vilde med teknologi, men også er interesseret i, hvordan teknologien påvirker vores dagligdag på godt og ondt.

Af Thomas Weidekamp
Udgivet 01/11/18 09:30 og senest opdateret 02/11/18 12:05

       

Futura er et nyopstartet medie, der beskæftiger sig med teknologi i hverdagen. Vi vil ikke kun hylde teknologien og dens fremskridt, men også se kritisk på den. Teknologi findes overalt og er en stor del af alle menneskers liv. Derfor er der brug for nogle, som sætter fokus på alle teknologiens aspekter. Derfor er vi kommet til verden.

Hos Futura fokuserer vi på den gode historie. Vi ønsker, at vores læsere skal lære mere om teknologien. Vi vil have, at de skal være ligeså begejstrede, som vi er over den. Men vi ønsker også, at vores læsere skal forstå, hvordan teknologien kan løse problemer i hverdagen, men også skabe nye. Vi vil nemlig også gerne være kritiske overfor teknologien og dens fremtid. Derfor tør vi at mene noget om den.

Vi håber, at I vil følge med os på dette eventyr. Vi er meget begejstrede og vil gerne have Jer med. Følg derfor med på vores Facebook-side og deltag i debatten. Husk også at følge med i vores nyhedsbrev, der bliver sendt ud hver fredag, for at blive opdateret om ugen der gik i teknologiens verden.

God læselyst fra redaktionen.

11 spørgsmål til professoren – Peter Lauritsen, overvågning

NYHEDSBREV: Kære Tech-fans

PODCAST: Bag facaden med Futura - Deep Learning

Kan du klare dig i fremtidens arbejdsmarked?

Futura undersøger: Deep Learning

PODCAST: Bag facaden med Futura - Skal vi skide på klimaet?

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 31/10/20.

Historien består af 1.259 tegn. Historien blev sidst gemt den 02/11/18 12:05.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Thomas Weidekamp

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.