Fællessang, det fineste fra Fyn og familiekoncert: Din guide til Spil Dansk ugen i Odense.

Den årlige, landsdækkende begivenhed er tilbage. Spil Dansk ugen er i fuld gang, og i Odense bliver der selvfølgelig også fyret op for fædrelandstoner. KulturO har samlet en mini-guide til de kommende dages arrangementer, så du ved hvor og hvornår musikken spiller!

Af Amanda Boie Hvid
Udgivet 01/11/18 13:00

       

Kaffe, Kage og fællessang

Som en del af det officielle Spil Dansk program inviterer Seniorhus Odense til fællessang med gode sangbogsklassikere som Barndommens Land, Det var en lørdag aften og Sensommervisen. En eftermiddag med hygge og en masse skønsang!

 

Minder og musik

Er du til det lidt mere dybsindige, bør du tage I Tornbjerg Kirke. Her lægger Jeg savner dig-koncerten op til at mindes dine nære. Her deles toner og anekdoter, akkompagneret af rytmisk musik.

 

Familiekoncert for fællesskabet

Folkemusikerne i Phønix vil på én gang fremvise dansk musiktradition og samtidig åbne op for unikke fælleskabsoplevelser. En aften hvor gæsterne mødes på tværs af baggrunde og samles om musikken.

 

Det fineste fra Fyn
En intimkoncert med de folkekære fynboere, Lasse og Mathilde. Duoen åbner tilmed ballet på Byens Højskole ved at spille stedets allerførste koncert.

 

Peter Sommer spiller efteråret ind

Den prisbelønnede singer/songwriter besøger Dexter. Med pianist Palle Hjorth ved sin side, har Peter Sommer begivet sig ud på landets mindre scene, hvor han synger både nye toner og gamle kendinge. Med sange hele vejen fra Skanderborg og til Valby Bakke, skal Sommer nok fejre Spil Dansk ugen med stil.

 

LÆS OGSÅ: En musikalsk hyldest til hele Danmarks Kim Larsen 

 

SPIL DANSK:

Spil Dansk er landets største musikbegivenhed, der fejrer og promoverer diversiteten i dansk musikliv.

I hele Danmark kommer dansk produceret musik på plakaten med fællessang, koncerter og andre musikbegivenheder. 

30 kommuner har indgået samarbejde med med Spil Dansk om at at yde en ekstra indsats for initiativet. Odense er ikke blandt disse, men er alligevel repræsenteret gennem frivillige og private arrangementer. 

Foreningen Spil Dansk er non-profit. Ejerkredsen består af de store musikbranche-foreninger: Danske Populær Autorer, Dansk Artist Forbund, Dansk Musiker Forbund, Musikforlæggerne i Danmark og Koda.

Anmeldelse: Festlig fejring af Odenses forretning- og foreningsliv.

Guide: Kom op af sofaen og ud i kulturen

Voxpop: Sådan er odenseanernes kulturvaner og -anbefalinger

Teater rykker ind i omstridt Kulturhus: Vi ønsker at forbinde Vollsmose med resten af Odense.

Tidligere københavnsk borgmester vender tilbage til Odense

Odense-politiker: Vi skal være stolte af byen

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 31/10/20.

Historien består af 2.798 tegn. Historien blev sidst gemt den 01/11/18 13:00.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Amanda Boie Hvid

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.