Vi hylder de frivillige med Årets Frivillige pris 2018

Sportens Frivillige vil gerne, i samarbejde med vores sponsorer, hylde det fantastiske arbejde, i laver rundt omkring i de danske sportsforeninger hver eneste dag. Med prisen Årets Frivillige 2018 kårer vi den ildsjæl, der i løbet af året har gjort en stor forskel for en sportsforening.

Af Rikke Hansen
Udgivet 01/11/18 14:18

       

Uden jer ville der ingen fodboldkampe, gymnastikopvisninger eller tennisstævner være. I bærer foreningerne, og vi ved godt, at det til tider kan være en tung last. Derfor skal i hyldes og fejres.

For 5. år i træk afholder vi vores store Frivilligshow lørdag d. 19. januar 2019 i Odense Koncerthus. Her fejrer vi jeres store arbejde og uddeler en række priser.

Aftenens helt store pris er Årets Frivillige 2018, og i er med til at bestemme hvem, der løber med prisen. Kender du en fra din sportsforening, der fortjener denne hæder, så indstil vedkommende nederst på siden.

Vinderen af Årets Frivillige 2018 modtager 25.000 kr., og dennes sportsforening modtager ligeledes 25.000 kr.

Hvem er Årets Frivillige?

Årets frivillige er en person, der med sit engagement og humør gør en synlig forskel i sportsforeningen. Det er en, der

    - har en god og positiv indstilling til arbejdet.

    - altid giver et nap med, når banen skal kridtes, og når der mangler ekstra hænder ved dommerbordet

    - er et kendt ansigt i foreningen

    - bidrager til sammenholdet i idrætsforeningen

 

Du kan indstille din kandidat HER

Egen fysioterapeut i en lille klub? Det har man i Ansager IF

Fynsk serieklubs’ succes er et resultat af en overvældende frivillighed

Danmarks bedste vandskiløber er frivillig: “Når man hjælper andre, bliver man selv glad”

Syddansk Universitet nytænker idrætsforening: De studerende træner de studerende

5 gode grunde til, at du skal være frivillig

Frivillighed kan bane vejen for drømmejobbet

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 31/10/20.

Historien består af 1.462 tegn. Historien blev sidst gemt den 01/11/18 14:18.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Rikke Hansen

BLADBEDEN   //  Bladet   //  DØGNDRIFT   //  FUTURA   //  GESUNDHEIT   //  KulturO   //  Overblikket   //  Sportens Frivillige   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.