Sundhed - Det er der råd for!

Råd er der mange af, men at få dem indøvet som en god vane kan tage tid. Nogle gange kan forsøget på det virke som at kælke på grus. Her kan Fødevarestyrelsen komme dig til undsætning. De giver dig gode råd om mad og drikke, som du snildt og kækt kan implementere i din hverdag.

Af Mette Louise From Kappel
Udgivet 01/11/18 13:00 og senest opdateret 01/11/18 13:00

       

You snooze, you loose
Det er ikke alle, der har appetit til at få smagen af cornflakes smidt mod ganen om morgenen. I stedet bliver snooze-knappen flittig brugt. Hvis man er til fem minutter mere under dynen og skipper morgenmaden, anbefaler Fødevarestyrelsen, at man planlægger et formiddagsmåltid, så maven ikke jamrer for tidligt.


Sundt mellemmåltid til hylende maver
Hyler din mave også om eftermiddagen? Sørg for at have et mellemmåltid klar så du ikke tyer til mælkesnitter og chokoladekiks. Fødevarestyrelsen foreslår en halv bolle med magert pålæg og lidt frugt. Man kan også snuppe en skål med A38 og overtrække den med rugbrødsdrys.


Vand dig op!
Når du mærker, at mundvandet ebber ud, og svælget er tørt, så husk at drikke vand. På Syddansk Universitet er der masser af mulighed for at støde ind i en vandpost, så grib vandflasken og fyld den op.  

 

                                                                                                                                                                Foto: Colourbox

 

 

Redaktionen anbefaler: Hvilken påskedrik skal du købe til påskebordet?

Klog på... Radionyheder: Ekspert: Derfor blanker de studerende

Disse studier blanker

Pernille kunne aldrig finde på at blanke en eksamen

Lasses år med stress

Kage eller salat: Hvad køber de studerende i kantinen?

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 31/10/20.

Historien består af 1.349 tegn. Historien blev sidst gemt den 01/11/18 13:00.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Mette Louise From Kappel

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  KLOG PÅ...   //  Netizen   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.