LEDER

Af Emilie Jensen
Udgivet 01/11/18 14:35

       

Vi får hele tiden smækket nye tal i hovedet: Vi udleder rekordmeget CO2, forurener grundvandet og smider plastik til højre og venstre. Når vi har sne i april og bare ben i oktober, er det svært ikke at tænke, at klimaforandringerne er over os. Hvordan kan vi stoppe udviklingen?

Hvordan vi påvirker klimaet og jorden kan være svære at begribe og holde styr på, når man står nede i supermarkedet. Skal bøffen være økologisk? Huskede du bomuldsnettet hjemmefra? Og hvordan var det nu med soyamælk?

Bladbeden er dit forbrugermedie, som hjælper dig med at navigere i en travl hverdag, hvor det klimavenlige valg ikke altid er det mest åbenlyse. Vi guider dig gennem junglen af dagligdagsforbrug og opdaterer dig på bæredygtige tiltag, så du nemt kan være med til at gøre en forskel for moderjord og de fremtidige generationer.

God læselyst, og tak fordi du vil være med.  

Klog På... Radionyheder: Mødepligt på SDU

Uddannelsesudvalg overvejer mødepligt på journalistik på SDU

Kommentar: Kan vi redde klimaet og have bøf i munden?

Vi glemmer klimaet, når vi køber tøj

Fra containerskræl til butik med miljøsucces

5 lande med insekter på menuen

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 31/10/20.

Historien består af 874 tegn. Historien blev sidst gemt den 01/11/18 14:35.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Emilie Jensen

APROPOS   //  Bjour   //  Bladet   //  C Fyn   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.