Video: Hvor langt skal en universitetsstuderende gå?

Redaktøren på Gesundheit har været på eventyr ned ad Gydehutten, hvor studerende på SDU dagligt har deres gang.

Af Ida Meesenburg
Udgivet 02/11/18 10:00

       

Tusindevis af studerende på SDU, campus Odense,  traver i hast ned ad gangene på SDU, for at nå deres respektive timer. Det sker dog ofte, at undervisning er skemalagt i lokaler, der ligger langt fra hinanden.

Vi har testet, hvor mange skridt, man skal gå fra den ene ende af SDU til den anden.

Hvor mange skridt tror du, der er, på den seks minutter lange gåtur?  

 

 

Foto: Pressefoto SDU.

KLOG PÅ... Hit med højskolesangbogen

De danske højskoler er proppet med unge kvinder, der har gået på gymnasiet: ”Det er som et ekkokammer.”

Lasses år med stress

Kage eller salat: Hvad køber de studerende i kantinen?

Hver fjerde studerende på videregående uddannelser falder fra: SDU mener, de kan løse problemet

»Det nytter ikke noget, at vi serverer suppe, steg og is til 20-årige«

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 01/11/20.

Historien består af 559 tegn. Historien blev sidst gemt den 02/11/18 10:00.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Ida Meesenburg

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.