Ledige i arbejde: Nyborg topper - Odense flopper

Nyborg Kommune er blandt landets bedste til at få ledige i arbejde, mens det halter for Odense, viser en ny opgørelse fra Beskæftigelsesministeriet.

Af Pelle Rigtrup
Udgivet 30/04/19 10:39 og senest opdateret 30/04/19 12:31

       

I Nyborg Kommune er der i dag god grund til at uddele high-fives og have det brede smil på læberne. 

En rangliste fra Beskæftigelsesministeriet viser nemlig, at kommunen er den næstbedste til at få borgere væk fra offentlig forsøgelse. 

Ranglisten har til formål at inspirere kommunerne til at yde en bedre indsats på området, og de øvrige kommuner i Syddanmark kan med fordel kigge mod Nyborg for inspiration.

Især Odense Kommune vil gøre klogt i at lade sig inspirere. 

Med en placering som nummer 75 ud af 98 har Odense ikke meget at prale af, når det kommer til at få ledige i arbejde. 

Ranglisten opdateres hvert halve år. 

SE HVORDAN DE ØVRIGE KOMMUNER I REGION SYDDANMARK KLARER SIG HER! 

Verdensmester vender hjem til GOG

Nyt medie stormer frem

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 29/04/21.

Historien består af 896 tegn. Historien blev sidst gemt den 30/04/19 12:31.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Pelle Rigtrup

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.