Plastfabrik i Tinglev brændt ned

Røg tvang borgere indendørs

Af Jeppe Møller Mortensen
Udgivet 30/04/19 12:47 og senest opdateret 30/04/19 21:40

       

Sent mandag aften udbrød der en brand på plastfabrikken Polyloop i Tinglev. Plastfabrikken, som blev grundlagt i 2006, genanvender plastik og andre materiale.

Borgerne er blevet bedt om at blive indendørs. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands politi. Det samme er borgerne i Flensburg ved den tyske grænse, da en nordlig vind driver røgen til Flensburg. Togtrafikken blev for en kort stund indstillet, men er nu genoptaget.

Dog er opfordningen om at blive indendørs ikke blevet gentaget tirsdag morgen. Det betyder at det nu er risikofrit at bevæge udendørs, da branden er blevet slukket. To brandfolk blev tilbage for at sikre sig at branden ikke brød ud igen. De tog hjem ved 19 tiden.

 Årsagen til branden er ukendt.

 

Foto: Sandra Goldek

Spildevandsforurening ved strand får politiske konsevenser

SOSU Syd er årets røgfrie uddannelse

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 29/04/21.

Historien blev sidst gemt den 30/04/19 21:40.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Jeppe Møller Mortensen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.