Nyt medie stormer frem

APROPOS giver de konkurrerende mediehuse på Syddansk Universitet baghjul

Af Pelle Rigtrup
Udgivet 30/04/19 13:25 og senest opdateret 30/04/19 17:11

       

I denne uge har tre mediehuse gjort deres indtog i forbindelse med en projektuge for journaliststuderende på Syddansk Universitet. 

Alle tre medier har kæmpet for at gøre sig bemærket i medieræset, men ét medie skiller sig ud fra flokken. 

APROPOS har på under et døgn rundet 200 likes og knap 450 sidevisninger på mediets Facebook-side. I skrivende stund strømmer der stadig likes ind til det purunge medie. 

- Vores larmende succes overstiger min vildeste fantasi

Rebecca Jensen, Nyhedschef APROPOS

Til sammenligning har mediet Bjour 77 likes, og Cfyn har 63 likes.  

Verdensmester vender hjem til GOG

Ledige i arbejde: Nyborg topper - Odense flopper

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 29/04/21.

Historien består af 665 tegn. Historien blev sidst gemt den 30/04/19 17:11.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Pelle Rigtrup

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.