Grøn Koncert har fået sidste navn på plakaten: Rockband kommer til Odense

Når odenseanerne står klar på Dyrskuepladsen til sommer bliver det med Dizzy Mizz Lizzy på scenen

Af Line Grønbech, Stella Overvad
Udgivet 30/04/19 13:59 og senest opdateret 30/04/19 16:06

       

Grøn koncert har i dag fået sat det sidste navn på plakaten. Det bliver Dizzy Mizz Lizzy, der skal rocke Dyrskuepladsen d. 26. juli.

Forsanger og tekstforfatter Tim Christensen har optrådt solo på Grøn koncert fem gange før, men i år er det første gang, hele bandet er samlet med bassist Martin Nielsen og trommeslager Søren Friis.

Bandet lover de fynske rockfans nye hits, såvel som gamle klassikere, når de stormer frem på scenen til sommer.

- På Grøn kommer vi til at spille alle de numre, vi ved, folk gerne vil høre, og måske afslører vi også et nyt nummer eller to. Publikum kan forvente, at det bliver fuld smadder fra vores side af 

Dizzy Mizz Lizzy i en pressemeddelelse fra Grøn

På Grøn kan du også glæde dig til at opleve Anne, Sanne og Lis genforenet, Alphabeat gør comback og SAVEUS får taget sin Grøn-mødom.

Derudover vender Kato, Scarlet Pleasure, Carpark North og Kesi tilbage og fester med Odense.

Billetsalget er stadig åbent, hvis man ikke vil gå glip af dette års Grøn koncert i Odense.

Den grønne karavane spiller første gang på Amager d. 18. juli og herefter får Kolding, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense, Næstved og til sidst Valby besøg af Grøn Koncert.

 

Ny undersøgelse viser: Forbrugere stærkt utilfreds med telefonsælgere

Telemarketingtingsleder, Mads Christensen: Vi får det af vide lige på slaget, hvis der er noget, der ikke er i orden

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 29/04/21.

Historien består af 1.355 tegn. Historien blev sidst gemt den 30/04/19 16:06.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Line Grønbech, Stella Overvad

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.