Mand anholdt efter knivstikkeri i Esbjerg

I dag blev en 36-årig kvinde overfaldt og stukket ned. En 36-årig mand er anholdt i sagen.

Af Lasse Skyum Rasmussen
Udgivet 30/04/19 14:29 og senest opdateret 30/04/19 14:34

       

Politiet modtog i dag en anmeldelse, klokken 10:41, om et overfald. En 36-årig kvinde er blevet stukket i armen og brystkassen med en kniv. En 36-årig mand blev anholdt ikke langt fra gerningsstedet.

Politiet var massivt til stede efter hændelsen, men har ikke yderligere at tilføje til sagen på nuværende tidspunkt.

Kvinden er blev kørt til Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg og er ude for livsfare.

 

APROPOS følger sagen...

 

Foto: Rigspolitiet

Regeringen giver 100 millioner til hurtigere internet i yderområder

Klimarådet: Danmark har brug for flere veganere

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 29/04/21.

Historien består af 579 tegn. Historien blev sidst gemt den 30/04/19 14:34.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Lasse Skyum Rasmussen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.