Verdensmester vender hjem til GOG

Håndboldsspilleren Morten Olsen skifter til GOG i sommeren 2020. Det erfarer TV2 Sport.

Af Pelle Rigtrup
Udgivet 30/04/19 14:51

       

Den danske håndboldsspiller Morten Olsen har siden 2010 spillet i udlandet, men om godt og vel et års tid vender han hjem til Danmark for at spille for GOG. Det oplyser TV2 Sport. 

34-årige Olsen optræder i skrivende stund for Hannover Burgdorf, men kontrakten med tyskerne udløber i sommeren 2020, hvorefter han ifølge TV2 Sport vil trække GOG's gule trøje over hovedet. 

Playmakeren, der både har vundet OL- og VM-guld med det danske landshold, startede sin seniorkarriere i netop GOG, men efter to år valgte han at forlade den fynske klub. 

Siden da har han blandt andre været forbi HF Mors, Viborg HK og Bjerringbro-Silkeborg. 

Foto: GOG Håndbold

Nyt medie stormer frem

Ledige i arbejde: Nyborg topper - Odense flopper

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 29/04/21.

Historien består af 775 tegn. Historien blev sidst gemt den 30/04/19 14:51.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Pelle Rigtrup

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.