SOSU Syd er årets røgfrie uddannelse

Projekt skal få unge til at lade være med at ryge

Af Jeppe Møller Mortensen
Udgivet 30/04/19 16:41

       

I dag blev prisen for Årets røgfrie ungdomsuddannelse uddelt af regionsformand Stephanie Lose(V). Prisen blev givet til SOSU Syd i Aabenraa foran Nyborg Gymnasiet og Middelfart Produktionskole. Det oplyser Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Skolen er en del af et projekt, hvor ungdomsuddannelserne får støtte til at få deres elever til at stoppe med at ryge. Projektet startede i august sidste år, og forventes at blive afsluttet i juli 2021.

Målet er at under 10 procent af de unge på en ungdomsuddannelse ryger. I dag er tallet på 16,1 procent.

Foto: Peter Krogh Frausing

Spildevandsforurening ved strand får politiske konsevenser

Plastfabrik i Tinglev brændt ned

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 29/04/21.

Historien blev sidst gemt den 30/04/19 16:41.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Jeppe Møller Mortensen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.