Fjordagerløbet for folket

I aften kl. 19 løber det årlige Fjordagerløb af stablen for 36. år. Her er der både plads til sjov, konkurrence og motion

Af Maj Petersen
Udgivet 30/04/19 16:54 og senest opdateret 01/05/19 08:01

       

Løbeskoene snøres, og vanddunken fyldes.

I aften kl. 19 skydes det årlige Fjordagerløb i gang. Fjordagerløbet er for alle aldre og former, og der er både plads til konkurrence og motion.

En, der deltager i løbet i aften er 38-årige Marie Raun Knudsen. Hun har deltaget i Fjordagerløbet mindst fem gange og har fået medalje en del gange. Aftenens løb handler dog ikke udelukkende om medaljer for Marie Knudsen.

”Det er mere, fordi jeg synes, at det er hyggeligt. Der er det fællesskab, man har med andre, der er lige så begejstrede for at løbe som en selv”, fortæller hun.

Fjordagerløbet har to ruter på henholdsvis fem og ti kilometer, og alle deltager på lige fod. Der er ingen præmie for at være hurtigst, men i fællesskabets ånd trækkes der til lod blandt alle deltagerne om en præmie.

Deltagerne løber derfor heller ikke for præmien, men for individuelle mål. Nogle løber for at slå egne rekorder, mens andre løber for at få motion.

Under løbet afholdes også Fyns mesterskaber i 10 km landevejsløb for klubløbere født 1989 eller tidligere. Så selvom veteranerne hurtigst over målet ikke vinder en materiel præmie, kan de potentiel kalde sig Fynsmester i landevejsløb.

Og for Marie Raun Knudsen er der også plads til konkurrencen.

”Nogle gange jagter man da også tiderne”, fortæller hun med et grin.  

Marie Knudsen glæder sig til aftenens løb. Fjordagerløbet er et af de første 10 kilometers løb i sæsonen, og det er derfor for Marie Knudsen en oplagt mulighed til at sikre sig at formen holder.

Bjour sender live fra løbet i aften, når den første løber over målstregen.

Fritidsarbejde betaler sig på længere sigt

Det betaler sig at arbejde som ung

Linda Clausen vil bruge sin lidelse til at hjælpe andre

Ny mentorordning: Tidligere patienter skal hjælpe psykisk syge

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 29/04/21.

Historien består af 1.730 tegn. Historien blev sidst gemt den 01/05/19 08:01.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Maj Petersen

Bladet   //  Corona-puljen   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.