Telemarketingtingsleder, Mads Christensen: Vi får det af vide lige på slaget, hvis der er noget, der ikke er i orden

Over 40 procent af danske forbrugere har haft en dårlig oplevelse med en telefonsælger inden for det seneste år. Det billede har Mads Christensen, telemarketingleder hos Fyens Stiftstidendes svært ved at genkende hos dem.

Af Line Grønbech, Stella Overvad
Udgivet 30/04/19 17:39

       

En ny undersøgelse lavet af Epinion for DR viser, at 41% af de danske forbrugere har haft en dårlig oplevelse med en telefonsælger inden for det seneste år.
Og hele 20 procent har oplevet, at en telefonsælger brugte decideret uærlige salgsmetoder.
 
Mads Christensen, leder i Fyens Stiftstidendes telemarketingafdeling synes at tallet i undersøgelsen er højt, og tror ikke at det er et realistisk billede på kundernes utilfreds hos dem.

Jeg tror ikke, at hvis du spørger, de kunder vi har noget at gøre med, at det vil være 41 procent. Selvfølgelig er der altid nogen, der vil have haft en dårlig oplevelse

Mads Christensen, Fyens Stiftstidendes telemarketingslederMads påpeger, at hans ansatte bliver kvalitetslyttet hver måned, og her vil lederholdet fange de ansatte, som ikke opfører sig hensigtsmæssigt.
Fyens Stiftstidendes kundeservice er også med til at give et praj omkring tilfredsheden hos dem, telefonsælgerne ringer ud til.
 

Vi får at vide lige på slaget, hvis der er noget, der ikke er i orden

Mads Christensen, Fyens Stiftstidendes telemarketingsleder


Han kan dog ikke 100% sige, hvor stor utilfredsheden er med telefonsælgerne i hans afdeling, da de ikke har lavet en reel tilfredsundersøgelse hos deres kunder.

Ny undersøgelse viser: Forbrugere stærkt utilfreds med telefonsælgere

Grøn Koncert har fået sidste navn på plakaten: Rockband kommer til Odense

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 29/04/21.

Historien består af 1.576 tegn. Historien blev sidst gemt den 30/04/19 17:39.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Line Grønbech, Stella Overvad

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Multimedie20   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.