Jane Jegind kalder til borgermøde om Åløkkeskovens fremtid

Af Emilie Sunekær Christensen
Udgivet 30/04/19 18:06 og senest opdateret 01/05/19 10:56

       

Jane Jegind har netop udtalt til B-Jour, at hun har bedt hendes embedsmænd i By- og kulturforvaltningen at stable et borgermøde på benene.
 
Hun lover at mødet med borgerne vil finde sted inden for en måned.
Borgermødet skal være for beboere, Odenses borgere, embedsmændene fra forvaltningen, Olav de Linde, hende selv og politikerne, der er involveret i sagen.  
 
Lige nu mangler blot et sted, en dagsorden og en dato.
 
Jane Jegind meddeler, at kommunens tilbageholdelse af oplysninger i sagen skyldes, at der principielt ikke er en sag endnu. Hun begrunder yderligere, at der ikke er indkaldt til møde med borgerne tidligere, da Olav de Linde endnu ikke har ønsket at ændre i lokalplanerne, og derfor har der ikke været behov for høring i sagen.
 
Jane Jegind har dog alligevel valgt at gå Skovudvalget for Åløkkeskovens grundejerforening i møde, og indkalder derfor til borgermøde om Åløkkeskovens fremtid.

Er KOL forskellig fra demens og sklerose?

Åben Åløkke-dialog: Det handler om mere end bare én vej, et skovareal og et boligbyggeri

Én vej kommer sjældent alene

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 29/04/21.

Historien består af 974 tegn. Historien blev sidst gemt den 01/05/19 10:56.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Emilie Sunekær Christensen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.