Odense-spiller: - Der kommer ild i øjnene

I aften spiller Odense håndbold returkamp mod Herning-Ikast. Odense skal vinde aftenens kamp, hvis de vil være med i kapløbet om at blive finalister i Danmarksmesterskabet.

Af Rebecca Jensen
Udgivet 01/05/19 15:02 og senest opdateret 01/05/19 16:54

       

Det er alt eller intet for Odenseanerne, når de i aften tørner sammen med damerne fra Heden.

Sidste lørdag tabte de nemlig 26-28 til Herning-Ikast, og da der spilles bedst ud af tre, skal de vinde i aften, hvis de vil bevare muligheden for en plads i finalen.

- Jeg forventer en meget intens kamp. Der er meget at spille for i aften, siger Odenses 23-årige fløjspiller, Suzanne Bækhøj.

Odense stiller dog ikke med fuld styrke, da flere af de stærke spillere ikke spiller med i aftenens kamp.

- Det er hele vores højre side, som er væk. Det giver et anderledes spil uden vores oprindelige højre side. Vi har dygtige spillere, så det skal vi nok løse. Men det giver selvfølgelig nogle andre rytmer, fortæller cheftræner Jan Pytlick til Ritzau.

Suzanne Bækhøj kan tydeligt mærke presset for at vinde.

- Vi er helt sikkert dem, der er mest pressede for at præstere. De andre har jo en chance mere, hvis de taber. Det bliver helt sikkert en kamp, hvor der er ild i øjnene.

Kampen spilles kl. 20:30 på Herning-Ikasts hjemmebane i Ikast.

Kig op: Trussel fra oven kan udrydde et helt europæisk land

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 30/04/21.

Historien består af 1.251 tegn. Historien blev sidst gemt den 01/05/19 16:54.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Rebecca Jensen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.