Kvinde fundet død i Fredericia

Politiet og redningspersonale til stede i voldanlæg

Af Muzammil Ali
Udgivet 02/05/19 13:17

       

En livløs kvinde blev fundet i dag 11.25, da en forbipasserende fandt hende i voldanlægget ved Danmarks Port og Prinsens Port 

En forbi passerende har kontaktet politiet kl 11.25, da han har fundet den livløse kvinde i voldanlægget ved Prinsens Port og Danmarks Port. 

'- Når der bliver fundet en livløs person på et offentligt areal, og ingen har set, hvordan vedkommende er kommet dertil, betragter vi det som mistænkeligt, siger vagtchef Halfdan Kramer til TV2 Nyhederne. 

Politiet vil nu bruge resten af dagen på efterforskning. Vagtchefen oplyser, at der kan være trafikale problemer ved Danmarks Port grundet politiets arbejde. 

 

opdateres...

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 01/05/21.

Historien består af 738 tegn. Historien blev sidst gemt den 02/05/19 13:17.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Muzammil Ali

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Multimedie20   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.