Hashsalg på Svendborg Havn går ud over byens skatere

Skatebanen på Svendborg Havn bliver brugt til at sælge hash. Det er byens lokale skatere trætte af.

Af Emilie Christiansen
Udgivet 02/05/19 13:35 og senest opdateret 02/05/19 16:20

       

På den lokale skatebane på Svendborg Havn oplever flere af byens skatere, at der bliver solgt hash. Det går ud over de skatere, der ønsker at bruge banen til at blive bedre til at skate.

Flere af skaterne oplever, at interesserede hash-købere kommer til banen på havnen i Svendborg med en forventning om, at de kan købe hash.

Skaterne ønsker, at der skal gøres op med salget af hash på havnen, så der i fremtiden kan være flere børn og unge, der benytter sig af faciliteterne på Svendborg Havn.

Allerede sidste år modtog Svendborg Kommunes politikere henvendelser fra bekymrede borgere. Henvendelserne gik på, at der flød med hash, og det er for nemt at få fat på.

Fremover vil skaterne bede folk om at gå sin vej, hvis de ønsker at ryge eller købe hash på skatebanen.

 

Opdateres…

 

 

Gymnasieelev: ”Jeg har oplevet, at en lærer begyndte at græde midt i timen”

Besparelser på gymnasier påvirker eleverne

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 01/05/21.

Historien består af 940 tegn. Historien blev sidst gemt den 02/05/19 16:20.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Emilie Christiansen

Bladet   //  Corona-puljen   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.