Arkitektgruppens planer om Tigergården står stadig i uvished

I starten af 2018 solgte Admiral Capital Tigergården til Arkitektgruppen, der havde store planer med bygningen. Hvornår byggeprojektet starter står stadig i uvished

Af Emma Margrethe Bork
Udgivet 02/05/19 14:59

       

Arkitektgruppen købte helt tilbage i starten af 2018, Tigergården, i det centrale Odense. Der er nu gået over et år, og de præcise planer omkring Tigergården er stadig uvisse.
 
Arkitektgruppen har planer om at Tigergården skal rives ned, og erstattes af 15.000 kvadratmeter hovedsagelig nye boliger. I stueetagen enkelte butikker i stueetagen med indflytning i slutningen af 2020.

Ifølge tidligere beboer i Tigergården Ida Wieland, er planerne stoppet grundet uenighed omkring højden på byggeriet.

- Grunden til at de ikke har påbegyndt byggeriet, er fordi de har fået nogle restriktioner på hvor højt de må bygge i forhold til TBT Tower, siger Ida Wieland.
 
Byggeriet skal bestå af 3-4 værelses lejligheder. Byggeriet bliver op til 54 meter høj med 14 etager.
 
Tigergården ligger i forlængelse af Thomas B. Thriges gade, og er dermed ikke det eneste igangværende byggeprojekt. I løbet af det seneste år har netop dette område gennemgået en stor forvandling under mottoet ”Fra Gade til By”. Projektet tager udgangspunkt i Odense Kommunes byrådsbeslutning tilbage i 2008 om omdannelse af Thomas B. Thriges Gade fra motorgade til byrum med letbane.

Her er det nye Pokémon Go: Hjælp forskere med at spotte marsvin

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 01/05/21.

Historien består af 1.376 tegn. Historien blev sidst gemt den 02/05/19 14:59.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Emma Margrethe Bork

#ungtliv   //  Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Hekseringen   //  Julekuller   //  Lyst   //  Naturriget   //  Overblikket   //  Test-kategori   //  Vrede på vrangen   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.