Blækkets sorte frembrud

Af Liv Almer
Udgivet 11/09/19 16:53 og senest opdateret 20/09/19 06:44

       

Det nærmer sig frokosttid på Skibhusvej i Odense. Himlen brøler, og regnen strækker sig så langt, øjet kan se. Gulvet hos Kineone Tattoo er så skinnende glat, at det nærmest ser vådt ud, og Miki beder mig uden at kigge op om lige at stille skoene i indgangen.

”Vi tatoverer noget religiøst. Noget med en munk der giver en præst et blowjob”

Her dufter rent, nærmest sprittet, og en radioavis fylder lydrummet, blandet med den summende lyd af en nål der rammer hud. På væggen hænger en kalender med billeder af Miki, hans kone og hans to døtre.

Sådan havde her nok ikke set ud for bare ti år siden, men i dag er det næsten lige så normal at have tatoveringer som ikke at have dem.

Odenses cykelhandlere bliver presset af lejecykler

Kræftens største modstander -healing?

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 10/09/21.

Historien består af 704 tegn. Historien blev sidst gemt den 20/09/19 06:44.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Liv Almer

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.