Kan du heller ikke sove? Lyt til 2fem Natcast

Hvis du ikke kan sove, så har vi det perfekte til dine øregange. 2fem Natcast sætter stemningen til en god nats søvn

Af Christoffer Mygind Juul, 01/04/16 02:20

       

Vores Natcast-vært, Christoffer Juul, har udvalgt tre digte, som forhåbentligt ville kunne liste dig med ind i drømmeland. Vi bringer her de tre episoder af denne nats Natcast. God fornøjelse og sov godt! 

Episode 1:

Epsiode 2:

Episode 3: 

 

 

 

Ny kampagne kæmper for unisex-toiletter

HØR: 2fem-overblikket: Politimangel, Peter Pedal og fejlmedicinring

Ildfuglen danser virkeligheden sort og hvid

”Det er top fedt at være vinterbader”

Røverhistorier fra natten

5 ting du kan lave i weekenden


Assens   //  Faaborg - Midtfyn   //  Langeland   //  Middelfart   //  Nyborg   //  Odense   //  Overblikket   //  Svendborg   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres.

Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes automatisk to år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk anvender Google Analytics til statistik. Hvis du installerer et plugin i din browser, bliver du undtaget fra dataindsamling.